';
TJÄNSTER

En film kan se ut på oändligt många sätt.
Den kan också användas på många olika vis för att uppnå olika resultat.
Ibland är en och samma film användbar i flera sammanhang.
Andra gånger behövs olika versioner beroende på målgrupp och kanal.
Oavsett vad du vill förmedla och till vem, så hjälper vi dig att reda ut vad som
passar bäst utifrån dina förutsättningar och mål – stora som små.

REKLAMFILM // Om företag, tjänst eller produkt

En bra reklamfilm väcker känslor. Den lockar oss och skapar nyfikenhet. Den speglar företagets värderingar och ger rätt associationer, samtidigt som ett specifikt budskap träffar en specifik mottagare i rätt kanal. Det är mycket att tänka på, men tillsammans hittar vi vägen framåt. Vad är ert viktigaste budskap?

EMPLOYER BRANDING // Intern och extern kommunikation

Det är inte alla som tänker på att man har ett varumärke som arbetsgivare. Företagets kultur kan vara helt avgörande för att den ni vill ha ska välja just er. En positiv kultur börjar inifrån, men när du har den – visa den! Berätta om den! Låt dina medarbetare synas och berätta om hur nice ni har det! Hjälp de rätta personerna att hitta hem till er.

Göta kanalbolag: Att arbeta som slussvärd  |  We Consulting: Vilka är We? &  We för kunden

EVENTFILM // Mässa, gala, personalevent, konsert

Vi hjälper er med all filmproduktion inför, under och efter ert event. En trailer lockar besökare och vinjetterna på storbildsskärm presenterar de nominerade för publiken. Eventets höjdpunkter fångas till en film som antingen blir ett kul minne eller lockar fler besökare till nästa vända. Berätta gärna vad ni har för kul på gång!

INFOFILM // Instruktion, presentation, reportage, dokumentation

Film är det absolut enklaste och samtidigt mest effektiva sättet att förmedla information. Det är en unik allt-i-ett-lösning som kombinerar rörliga bilder med grafik, text och inte minst ljud. Den kan hjälpa dig på säljmöten, visa noviserna hur man löser en uppgift eller helt enkelt berätta om senaste nytt.

Svenska ägg: Certifierade ägg  |  We besöker Vallastaden  |  Göta kanalbolag: Vinterarbeten

SOCIALA MEDIER // Content till Facebook och Instagram

Sociala medier är ett fantastiskt forum för dig att lära känna dina kunder och nå ut med ditt budskap. Det är också en hel vetenskap att sätta sig in i. De flesta håller nog ändå med om att konsekvent närvaro är en fördel och att det innehåll man delar bör hålla en god kvalitet. Vi låtsas inte kunna allt om sociala medier, men rörligt content kan vi gärna hjälpa dig med!

FÄRDIGA PAKET

Att svara på frågan ”Vad kostar en film?” är ungefär lika enkelt som att svara på frågan ”Vad kostar ett hus?”

Hur stort ska det bli? Har du en färdig ritning? Hur mycket material behövs? Ska det vara lyxiga ytskikt eller duger det med något enklare? Hur mycket arbetskraft går åt? Är det bråttom? Hur länge ska det hålla?

Att beställa film ska förstås inte vara lika krångligt som att bygga ett hus. Och inte ska du behöva gå till banken heller! Samtidigt vet vi att goda förberedelser ger bättre resultat och därför ställer vi ofta många frågor.

För att underlätta har vi satt ihop några färdiga paket. Är det inget av dem som känns rätt, så tar vi naturligtvis fram ett skräddarsytt förslag utifrån dina önskemål.