';
ANYONE TO EVERYONE

Vi hjälper människor att förmedla sitt värde och berätta om det som de är stolta över.

Oftast gör vi filmer för företag, men det är alltid människorna bakom företaget som är viktigast för oss. Att de får känna sig stolta över de tjänster eller produkter de erbjuder, stolta över de värderingar som företaget står för och inte minst stolta över vad de lyckats åstadkomma. Det är dessa människor, som ihärdigt bockar av lista efter lista och som driver företaget framåt, som vi vill ska få glänsa. Vi vill hålla upp filmen som en stor spegel och låta dem se sig själva för de stjärnor de faktiskt är.

Vår vision är att vem som helst ska kunna nå alla med film och sprida sitt budskap – effektivt och med kvalitet.

Film är ett fantastiskt kommunikationsmedel som vi vill att fler ska kunna använda sig av. För att en film ska förmedla budskapet på ett effektivt sätt gäller det att ha koll på målgrupp, kanal och önskat resultat. Men det måste inte alltid vara stora filmteam eller långa processer från idé till leverans. Det som är viktigt för oss att våra produktioner håller en hög kvalitet, oavsett storlek, och att det finns ett tydligt mål med varför vi gör dem. Viktigast av allt är att veta vilken känsla filmen ska förmedla, eftersom det är den känslan som mottagaren kommer att förknippa med avsändaren. På samma sätt kommer filmens kvalitet att säga mycket om kvaliteten på företagets produkter, tjänster och arbetskultur.

Vad är ditt viktigaste budskap – och till vem?

Film kan med fördel användas i extern kommunikation, för att göra reklam för en viss produkt eller tjänst och för att sprida sitt namn bland konsumenter. Vi vill gärna slå ett slag för att film även kan användas i intern kommunikation. Med filmens hjälp kan företagets varumärke stärkas inifrån, inte minst genom att befästa värdegrunden hos de anställda. Som företagets ansikten utåt vill det till att de har kännedom om och representerar det som företaget står för. Företagets värden och arbetskultur kan vara avgörande för att hålla kvar kompetens, locka nya stjärnskott och dessutom, som en välkommen bonus, ge varumärket ett bättre rykte bland kunder och konsumenter. Värt att tänka på, eller hur?

Stort tack för att du låtit oss berätta om våra visioner, värden och viljor.

Vi lovar att lyssna med de största av öron, den dag du känner för att berätta för oss om dina.

ELLEN & MÅRTEN,
ATOE Filmproduktion

marten